Es cola un mosso

Aquesta sí que és bona! Aquest matí quan en Bassas feia el repàs de les notícies per províncies, salta (no literalment) la periodista de Lleida i informa del tema. Un jove de 29 anys, entra en als vestuaris d'una comissaria de mossos d'esquadra, es vesteix com a tal, i se'n va cap al centre de la ciutat a dirigir el trànsit. Més tard, uns companys de professió (aquests de veritat) l'han detingut. En Bassas no s'ho acabava de creure.

El tema no em direu que no és molt graciós, i deixa les forces de seguretat força tocades. Com es pot permetre que passin aquestes coses? Tothom pot entrar a una comissaria al seu gust, anar on es vulgui i passar desapercebut? Crec que no fa falta ser massa intel·ligent per veure un impostor d'aquestes característiques, no?

Vull dir que, i des de la meva profunda ignorància de com funcionen els mossos internament, si hi va anar a l'hora de canvi d'un torn, i devia haver més mossos (i mosses), i ningú el devia tenir present aquest home... i si hi va anar una altra hora, els de l'entrada què feien? esmorzaven? jugaven al solitari als flamants windows XP (o potser Vista)? I no només va entrar a canviar-se, sinó que va sortir! vull dir que si entrant ningú el va veure i no en van sospitar, en sortint tampoc? I sort encara no ha agafat cap arma... 

Penso una cosa jo ara. O aquella comissaria són uns irresponsables, o aquest home és un crack. I la conclusió és de fàcil deducció tenint en compte que ells no s'equivoquen mai, oi? Particularment, jo no el detindria pas! Ans al contrari, un home que és capaç de vulnerar la seguretat de les forces de seguretat, és un crack! El que han de fer és fer-li una oferta i cap dins (valgui la redundància) als serveis secrets dels mossos (si en tenen). Aquest home és ideal per infiltrar-se en altres organitzacions i coses d'aquestes!

Comentaris