Escriure

El difícil d'escriure no és pas encadenar unes lletres rere les altre anar formant paraules, no. El difícil d'escriure, és fer-ho d'aquesta manera, i que tingui un cert sentit. Si a això li sumem que quan no es té res per dir d'interessant més val estar callat... Ah, i també cal fer l'apreciació que sovint et fa falta temps, motivació i inspiració.

Vaja i si a tot això li sumes que no hi estàs obligat, que ho fas perquè t'agrada, sense rebre cap retribució...

Doncs tenim això. Que he estat molt dies sense escriure res, i segurament no és la primera ni serà l'última vegada que passa i passarà.

En definitiva, però, crec que no sóc pas l'únic que ho fa això. Vull dir que d'ençà del naixement dels blocs personals, podem afirmar que avui n'hi ha molts més que fa uns anys, però per contra estan molt més desactualitzats. Culpables?

Doncs no ho sé, però podria suposar un parell de coses:
  • Ganes de tenir un espai a internet per, senzillament, poder dir que el tens.
  • Facebook

Anem per la primera. Suposo que la gent, veient que el tema bloc estava i es posava de moda, sense entendre-hi un borrall, gràcies a recursos com fotolog, blogspot i molts d'altres, s'animava a tenir el seu propi blog. Però què passa? Ai las! El bloc no s'actualitza pas sol; i això és un problema i més quan no tens massa coses a dir.

El fenomen Facebook... què dir que no s'hagi dit? La gent ja aprofita aquest recurs per dir el que pensa, penjar fotos, estats, contactes i el que sigui. I posant-ho fàcil com ho posen, qui es complica la vida amb un bloc? I més que a través de l'orla pots estar a l'aguait de tot i tothom amb un parell de clics...

De totes maneres, res del que he dit em serveix d'excusa per portar tants dies sense escriure res... procurarem que ens vingui més sovint la inspiració o que tinguem quelcom a dir.

Comentaris