Menú del banquet de gala de la Xª Festa dels Jocs Florals Internacionals

Any: 1924.

Procedència: Arxiu i Biblioteca Episcopal de Vic.

Descripció: el dia nou es va celebrar la Festa dels X Jocs Florals Internacionals al Teatre Vigatà. El banquet, tanmateix, fou servit al saló de l’aleshores Casino Vicense, actual Casino de Vic.

Segons les cròniques, van passar d’un centenar els que hi van assistir. El preu de l’àpat fou de dotze pessetes. Durant l’acte foren llegides algunes de les poesies premiades durant els Jocs Florals, i clogué l’acte el discurs del president el jurat qualificador i president de l’Acadèmia d’Esperanto, Thomas Cart, de París.

Aquell nou de juny de 1924, els comensals van prendre consomé Royal; canalons Rossini; llagostins tàrtara; pollastre a la broche, i fruita i pastisseria. Es va amenitzar el sopar amb vins i xampany.

L’edició d’aquest menú se sobreentén que constava a cada taula.



Tornar a l'índex.

Comentaris