La meva Catalunya ideal

Fa unes setmanes que vaig molt escopetejat. Podria dir que m’he desconnectat de les xarxes socials; ho podeu comprovar a baix a mà esquerra on hi havia el TimeLine del Twitter. En el cas de Facebook, tres quarts del mateix. D’alguna manera, tracto de fer net amb una part de mi. Si bé vaig tancar una etapa política de la meva vida, una part també passava per les xarxes socials. Deixant de banda que l’essència tant de FB com de TW ja no és el que era, jo, sense ser una persona molt social, la majoria d’amics que tenia eren per temes polítics. No hi tinc cap inconvenient però, si tracto de tancar una etapa... 

Però, no és per això aquesta entrada. D’alguna manera, per tancar aquesta etapa, em calia fer una mirada al passat, present i extreure conclusions. És precisament el que estic escrivint des de fa unes setmanes. Com m’agradaria que fos la meva Catalunya ideal. La meva intenció és acabar de redactar-ho abans no ens intervinguin a nosaltres o a Espanya; no sé si hi seré a temps. Francament. 

Quant el tema de la intervenció, ja fa temps que sonen campanes; recordo una entrada en aquest bloc parlant-ne. Ahir a la nit, van dir que podria ser aquest mateix cap de setmana. Jo, tinc clares un parell de coses: 1) ens intervindran i 2) serà en un cap de setmana. Jo em vaig jugar en pèsol que seria el cap de setmana de Sant Joan però, els esdeveniments estan succeint molt ràpid, de manera que possiblement sigui abans. No crec que faci falta allargar l’agonia massa més. 

Bé, retornant al tema que m’ocupa, la realització d’aquest documents, per aleshores què? No ho sé. Depèn de moltes coses. De moment, ho escric; posteriorment, ja veurem què en faig. De moment em serveix per posar ordre a les meves idees i deixar-les escrites. Posteriorment, veurem si tot plegat és vàlid per poder-ho compartir. M’hauria agradat fer alguna cosa més pel meu país però, amb les perspectives que hi ha... Ja ho escric en les conclusions. 

De fet, tot i creure que no ho acabaré abans de la intervenció, val a dir que ja ho tinc força enllestit. En el moment d’escriure aquesta entrada, si no se m’acudeix res més, només em manca per desenvolupar un apartat, la introducció d’un altre, confeccionar la bibliografia i repassar-lo. 

En fi, miraré d’anar escrivint per aquí de tant en tant. Avui entrada curta pel motiu que us exposo; manca de temps. Intentaré avançar-ne algunes més en funció dels temes d’actualitat. No sé si entraré massa amb això de la intervenció. Fa molt temps que es veu a venir i, per molt que en parlem, no s’arreglarà pas. Generalitzant, ells temps que vivim, em fan reflexionar sobre aquella bonica frase de “la realitat supera la ficció”. Fora bo recuperar-la perquè al pas que anem, la que tindrà sentit serà “la ficció supera la realitat”; com havia sigut i hauria de ser.

Comentaris