El Barça tornar a anar de ventre

Entre escàndols, mocions i dimissions, el club no s'atura; i no s'atura per res, tant per fer nous fitxatges, com per posar de nou els peus a la galleda. I amb les últimes dimissions, el club (opinió personal) no té credibilitat ni s'aguanta per enlloc.

Ja només queden 4 directius dels que van començat l'aventura el 2003. Entre ells han plegat els que van tornar el Barça a l'elit esportiva (un tal Sandro Rossell), i el que el va fer créixer econòmicament (un tal altre Ferran Soriano). Què queda? Doncs els que, arribats al punt més àlgid, han anat de cap a caiguda i nous que n'entraran.

El fet és que aquests dies, com deia, entre fitxatges, hi ha la polèmica de si Ronaldinho pot anar als Jocs o no. El fet és que el noi es queixa, crec que amb raó, perquè l'Eto'o té permís per anar-hi i ell en canvi no. Quina visió més poc pràctica, comercial i empresarial, no?

Ja s'ha dit per Guardiola i demés, que no compten amb Ronaldinho, aleshores? Quin millor aparador per vendre un producte que un Jocs Olímpics? També s'ha dit que si no hi ha una bona oferta, Ronaldinho serà ben acollit com tothom; si tenen previst tractar-lo d'aquesta manera, què s'entén per ben acollit? Si en teoria s'ha estat posat a to per poder anar a participar un Jocs Olímpics, perquè posar-li fre? Si Brasil està disposada a donar-li minuts, perquè el Barça exigeix poder-li donar ell? 

No entenc massa res, francament. Bé, només entenc que en Gaúcho, com a bon brasiler, anirà als Jocs peti qui/è peti. Perquè en general, els brasilers no passen mai pel tub (si més no al Barça). Altres mitjans ja diuen que Ronaldinho està disposat a trencar amb el Barça i fent ús de l'article 17 de la FIFA, marxar a un mòdic preu. Doncs vinga!!!! Amarreu-vos a l'opció més dolenta! O bé tenim el brasiler descontent i amb manca de minuts (que els hi hauran de donar aquí), o en Ronaldinho marxa a un preu mòdic.

Quan acabeu tireu la cadena.

Comentaris