Redacció després de vacances

Aquest estiu ha estat un estiu molt llarg. Podem dir que vàrem començar vacances pel març i fins ara el setembre no hem pogut tornar a l’escola. Tot va ser molt rar. Un dia, ens van dir que ja no podíem anar a l’escola i no vàrem tenir temps per acomiadar-nos dels amics i amigues de la classe. Es va acabar el curs i alguns vàrem fer una mica de comiat virtual abans de començar les vacances de veritat. 

De totes maneres, les vacances tampoc es pot dir que hagin sigut normals. No hem pogut marxar de vacances enlloc per culpa del maleït virus. Tampoc hem pogut fer moltes coses que abans sí que podíem fer. Tot i així, hem pogut anar fent sortides puntuals d’un dia i anar a visitar alguns amics que feia temps que no veia. 

Una de les excursions que vàrem fer va ser a l’església de Sant Jaume de Fenollet, a Sant Bartomeu del Grau. Em va agradar molt perquè també la vàrem poder veure per dintre. És una església romànica i molt bonica, en un entorn molt tranquil i també molt maco. Hi vàrem anar a peu i ens vàrem cansar una mica. Sort que no feia molt sol ni molta calor aquell dia. 

També vàrem anar a l’ermita de Sant Roc de Gurb. Quan no hi havia això del virus, sovint tancàvem el curs dinant en aquesta ermita. Espero que algun dia hi puguem tornar a menjar amb tots els amics. L’ermita com a tal no és tan maca com la de Sant Jaume de Fenollet, però l’entorn també és molt bonic, i a més m’ha fet recordar anys passats. També hi vàrem anar caminant i vàrem passar pel bosc encantat. Aquest bosc és fresc i té tot de coses que has d’anar trobant. Hi ha un munt d’animals i altres coses amagades. 

Una altra excursió d’un altre dia, va ser a Santa Perpètua, a Santa Cecília de Voltregà. Aquesta va ser la caminada que em va costar més! Però un cop arribes a dalt val molt la pena perquè l’ermita és molt maca, encara que està tancada, i des de dalt es veuen unes vistes espectaculars. 

També vàrem tenir temps d’anar a collir mores! En vàrem collir forces i vàrem acabar amb les cames ben esgarrinxades. No sabeu pas com punxen i com es defensen els esbarzers! Però al final vàrem acabar guanyant. En arribar a casa vàrem intentar fer melmelada... però això ja és cosa per gent més experta perquè no ens va quedar gaire bé... 

Així doncs, ha estat un estiu rar. Confinats (que és una paraula que hem après fa poc) i sense poder fer gaire res com fèiem anys passats. També he tingut temps de llegir molt i estudiar una mica. Això sí que no ho podem pas perdre! Malgrat tot, les vacances han estat curtes. Ja sabem que hem de tornar a la normalitat però és que s’està tan bé a casa, sense deures, sense classes... A veure si podem acabar el curs amb normalitat!

Comentaris