Representats al Monopoly!!!!

Qui no ha jugat mai al Monopoly? En trobaríem ben pocs, oi? Aquelles partides inacabables entre amics... el clàssic era el de carrers, passeigs... però de Monopolys ni havia i n'hi ha de moltes altres versions. L'última diuen que sortirà a la venda el proper 26 d'agost conjuntament en més de 50 paisos i 37 llengües i és l'edició mundial.

Les 22 ciutats escollides per formar part del nou popular joc són: Montreal, Riga, Ciutat del Cap, Belgrad, París, Jerusalem, Hong Kong, Pekín, Londres, Nova York, Sydney, Vancouver, Xangai, Roma, Toronto, Kíev, Istambul, Atenes, Barcelona, Tokyo, Taipei, Gdynia per ordre de més a menys votats.

Totes les ciutats van ser escollides després d'una megavotació de 5,6 milions de persones tancada ja fa uns mesos. D'aquesta manera, Barcelona es col·loca en una de les 22 ciutats escollides per davant de Madrid, Buenos Aires, Caracas, Mèxic i Cancún que es van quedar a les portes. Què hi farem...

A banda de canviar els carrers per ciutats del món, els fabricants han decidit també substituir els coneguts bitllets de colors per un sistema de banca electrònica i així facilitar la rapidesa del joc. Cap participant podrà robar diners a la banca ni beneficiar-se de la falta de canvi, però tampoc sentir el plaer de comparar els seus bitllets acumulats amb els dels seus contrincants. 

Vàries novetats per fer que aquest joc inventat el 1935 per Charles Darrow continuï essent un dels més populars del món i intenti superar el repte d'entrar al Guiness el proper dia 27 d'agost per establir un nou rècord mundial amb el major nombre de persones jugant al Monopoly al mateix temps. Que hi hagi sort!

Comentaris