GaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúchNo

Renoi com està el tema! Ja sé que no està bé fer llenya de l'arbre caigut, però molts ja saben que fa mesos que pensava i defensava, i ho continuo fent, que el Barça aquest any no guanyarà res. Des d'un punt de vista econòmic, ens aniria molt bé arribar al final de totes les competicions i perdre-les totes (pel qüestió de primes i demés); encara que ja no hi som pas a temps.

I es veu que fins fa quatre dies, sempre encapçalat pels mitjans de comunicació perquè han de vendre igual, es criticava el Messi i ara es veu que sense ell el Barça no rutlla. Com quedem? Per què falla el Barça?
Però si alguna cosa ha fallat més que la resta de coses aquest any, ha estat el Ronaldinho. Perquè no tinc xifres, però m'agradaria veure la rendibilitat del Gaúcho aquest any. Jo cobro per dies treballats, i no per intenció de treballar o recuperar-me per anar-hi... I el més trist de tot és que cada dia que passa va cobrant... i el més trist de tot ( igual que l'anterior), és que el Barça l'està posant (intentant posar) en forma per poder-lo vendre en bones condicions...

Des del meu punt de vista ja l'haurien d'haver venut l'any passat el brasiler.
Deixeu-me dir que em sembla un dels millors jugadors que han passat pel Barça i que li estaré tota la vida agraït pel que ha fet pel que sento el meu club, al que va treure de la misèria i el va tornar a posar a l'elit del futbol mundial. Però tot el bo s'acaba. Recordem Romário, Ronaldo, Rivaldo... què pensàvem, que la darrera 'R' seria diferent?

Per molts, al qual m'hi incloc, el Barça és un sentiment, però no deixa, ni ha de deixar de ser mai, una empresa (gran), i com a tal és necessària una bona gestió econòmica per poder facturar i guanyar diners. I ja sé que això ho fan molt bé, però en aquest cas i perdran calers. Perquè fet i fet, el Ronaldinho, agradi o no, acabarà marxant del Barça, per tant intentem treure'n el màxim profit, no?
No tinc cap dubte que si el Gaúcho fitxa per qualsevol altre equip, pot tornar a ser el que era; però al Barça, tristament, no ho crec pas. Tant de bo m'hagi de menjar aquestes paraules, però no ho crec. Perquè si va a un altre equip seran noves il·lusions, nous reptes, noves emocions, nous companys... tot serà nou. Aquí ja no hi ha res de tot això. I se li nota que ha acabat el cicle.

Deixeu-me dir també, que no tot és culpa seva, però de totes maneres, gràcies per tot Ronaldinho, però igual que tu, cal que molts deixeu el Barça perquè entri gent nova.

Comentaris