Visca l'alarmisme!!!!

Com diria aquell, “imágenes terribles, escalofriantes, la tierra se cuartea, pánico en las gasolineras...”.

Però què està passant? no entenc massa d'aquests temes, però el que sí sé, és que tenint en compte que la crisis és real i existeix, el mitjans de comunicació no fan més que nodrir-la i invitar la gent a participar-hi i a sembrar el caos.

Només fa falta dir que una cosa s'acaba, perquè la gent – com bojos – es dediqui urgentment a proveir-se. “S'acaba l'arròs”, tots al supermercat a comprar arròs. I ara, s'acaba la gasolina... i tots a fer cua a la gasolinera, sense ser conscients que quan més gent hi vagi, abans s'acabarà. No vull dir que no s'hi hagi d'anar si realment fa falta, però alerta, que el que està fent la gent és omplir garrafes, anar-hi amb el dipòsit mig ple... però què és això?

A veure, si algú m'ho explica... les reserves de les gasolineres, en situació normal, per quants dies n'hi ha? S'acaba cada un parell de dies? no ho crec pas... Aleshores, per què sembrar el caos abans d'hora a través dels mitjans de comunicació? Cal anunciar que tot s'acaba? No em mal interpreteu... el que estic dient és que potser, si no s'hagués dit res, les reserves arribaven fins a 7 dies, i ara dient que s'acaba, la gent omple abusivament i el consum s'ha doblat... total, n'hi ha per 4 en comptes de 7.

A més, no us ho perdeu, vas a la gasolinera, i si no en trobes, llavors cal que vagis a donar 50 voltes fins a trobar-ne una altra, amb la corresponent despesa de combustible. Amb una mica de sort, si en trobes, ompliràs el dipòsit... uns 60 o 70 kg (quilograms sí) depenent del cotxe. I llavors penses amb els de la fórmula 1 que van a mesurar cada litre de gasolina perquè el cotxe pesi menys i vagi més ràpid... vaja, que amb el dipòsit ple també es consumeix més, diria jo...

Doncs res, particularment estic a 1/3 de dipòsit, i quan pugui, amb tota la calma, si podem posarem gasolina, i sinó, a peu. El problema real són tots aquells professionals, però pels usuaris d'utilitaris i no professionals del sector... no hi ha mal que per bé no vingui.

Comentaris