Festa del Súpers

Unes 380.000 persones han participat aquest cap de setmana a la Festa dels Súpers, que s'ha celebrat a Montjuïc. Qui no ha estat Súper? Jo vaig ser Súper i, com jo, en aquell boom que hi va haver al principi de la dècada dels 90, molts d'altres amics i amigues.

Recordo que quan va començar el club hi havia el Megazero, qui feia la gitza als altres tres (Nets, Not-press i Petrixol). En aquells temps, a banda d'aquest parell de noies que encapçalaren aquell projecte, com deia, també hi havia en Petritxol i el seu petrifax. I al seu costat, en Tomàtic; ambdós, grans icones d'un dels clubs més gran del món.

També recordo que els primers requisits que demanaven per fer-se del Club era dibuixar la mà del Súper3. I jo, després de pensar-ho i rumiar-ho, vaig dibuixar una mà de color blava, amb la seva capa i els seus guants blancs amb els punys tancats. Per si la cosa no funcionava, vaig fer-ho per dues vegades. Després de l'èxit de convocatòria, per fer-se del Club van començar a fer preguntes i calia enviar la resposta; val a dir que eren preguntes adequades i gens difícils... Ara desconec com funciona.

Passat un temps, em diuen que tinc una carta per a mi. Jo? Una carta? Va, home, va... qui ha d'enviar una carta a un màrrec de 10 o 12 anys? Jo aquell dia tornava de l'escola i pas que hi pensava en que em poguessin enviar res d'enlloc. Però la sorpresa va ser majúscula per aquell nen. Obro el sobre i, sorpresa!, allí hi havia un guant del Club Súper3 i un carnet que m'acreditava com a soci. Passades unes setmanes més, en rebia una altra... Soci del Club Súper3, i per partida dobla!!!! Vaig passar estones jugant amb aquell guant...

Doncs d'això ja en fa molts anys! I mentre uns hem deixat el Club Súper3 per qüestions obvies d'edat perquè el Club només disposa actualment de dos tipus de carnets gratuïts per tots els nens i nenes entre 0 i 15 anys que ho vulguin, o 16 en el cas de quan jo me'n vaig fer l'any 1991, i jo ja en tinc uns quants més, el Club Súper3 no ha deixat la canalla. El número de Súpers ha crescut dia a dia i el Club s'ha nodrit de molts més altres infants, amb molt més èxit i el converteix a data d'avui amb el club infantil amb més socis del món (el gener del 2007 arribaren al milió).

D'altres televisions d'àmbit espanyol ho provaren més tard copiant la iniciativa (un exemple va ser el Megatrix), però no pas amb el mateix èxit que la televisió catalana; aleshores sí, TV3, la teva. I és que a Catalunya sempre hem estat diferents.

Per tant, des d'aquí, moltes felicitats a tots els Súpers, que en definitiva molts encara ho som i ho serem sempre, perquè, qui no porta un infant a dins?

Comentaris