El fenomen PxC (2)

El saben aquell que dice que va un exregidora d’un partit polític que ha crescut i creix gràcies a les polítiques en contra de la immigració i els vol denunciar per xenòfobs? No?, doncs els hi explico.

Hi ha coses a la vida que t’inciten i caus a la temptació. Fins i tot avui el TN ho ha dit, però ja fa uns dies que la premsa digital ho va fer sortir a la llum. Jo ho vaig llegir per primera vegada al diaridegirona.cat. El titular no ho deia tot però t’empenyia a llegir la notícia: “La direcció de Plataforma per Catalunya fa dimitir la número 3 a Sal”. En llegir el cos de la notícia, no saps si és que és una presa de pèl, un acudit, Sants Innocents o, per aquelles coses de la vida, serà cert. Ja ho diuen: la realitat supera la ficció.

I és que les persones, tot i que sé que em sorprendran, mai sé com. Però aquesta sí que ha estat bona. Pels que no estiguin al corrent, diuen que la dona era regidora de PxC a Salt i va demanar si hi havia algun problema per casar-se amb un subsaharià. A veure, que ningú em malinterpreti, que no estic gens en contra que es casin, però, com podia aquesta senyora fer una campanya en contra de la immigració i estar-se apunt de casar-se amb un senyor immigrant? Pobre senyor! Com es deu i devia sentir? O és que -vist tot plegat, tampoc em sorprendria- compartien la mateixa ideologia? Fins a quin punt hem arribat?

De veritat que no s’entén o entendre-ho és molt rebuscat. Tampoc em sorprendria que aquesta senyora ara anunciés que no sabia quin tipus de partit és PxC. Ho dic de veritat. Però si sabia on estava posada, com podia fer aquest tipus de política i, per altra banda, estar apunt de casar-se amb un altre senyor, casualment, víctima de les polítiques de PxC i les quals ella defensava (suposo)? L’altra forma d’intentar entendre-ho és relativament senzilla però, fa que em senti tant insultat, però tant! I és que aquesta senyora, com tants altres polítics d’aquest país, pensen i senten una cosa però en diuen i venen una altra. Seria el cas de les polítiques d’esquerra per una banda però anem amb cotxes oficials per l’altra; anem en contra de la corrupció però ens financem -presumptament- irregularment. I el canto del duro. Anar amb un subsaharià i fer política a favor de PxC.

Ja veurem com acabarà el tema. La senyora ha dit que, no sé si més o menys textualment, “això no s’acaba aquí”. Bravo senyora. Lloo els seus ideals i la seva credibilitat moral i política. De fet, com la de tants altres polítics.

Comentaris

  1. Diu que reclamarà per danys i perjudicis al seu expartit. No t'estranyi que vulgui cobrar per lucre cessant, és a dir, per les expectatives de sou municipal. Perquè, al cap i la fi, si no sabia la ideologia del seu partit, deu voler dir que només s'interessava per la mesada. Jo, dels votants, li demanava danys i perjudicis a ella per estafa política.

    ResponElimina
  2. L'insult a la intel·ligència al votant, fa temps que es va establir en aquest país. I mai passa res.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada