Nova secció: frases meves

I després de la popular secció del senyor Marcel·lí, arriba... Frases meves. Nova secció el bloc que podeu accedir-hi des d'una nova pestanya o prement aquí.

En aquesta nova hi escriuré frases o cites personals. En definitiva, són frases que resumeixen alguna cosa, alguna conclusió, idea, paradoxa o, senzillament, joc de paraules que m'ha vingut al cap al llarg dels darrers... des de l'any 80 cap aquí. Això no és del tot així però és així. Que contradictori, no? Vull dir que tot i que la informació és aquesta, val a dir que el 90% de frases diria que són de quan tenia 18-22 anys. D’ençà d’aleshores, ho vaig deixar. Intentava resumir coses amb uns 140 caràcters però, vaig pensar que algú ho faria molt millor i tindria molt més èxit...

Les frases estan agrupades per la següent temàtica: la vida, la mort, la felicitat, l'amor, l'amistat, les dones, diferents coses, les persones, la societat i complits. Per poc que em conegueu, hi trobareu a faltar política. I és cert però, quan vaig començar a esciure-les, encara no hi pensava tant ni n’extreia tantes conclusions com les que puc extreure ara. Potser d’aquí a un temps li poso.

Com deia, les frases estan agrupades per temàtica i no segueixen cap ordre cronològic. Feia temps tenia intenció de fer una entrada al bloc justificant cada frase però, com deia, algunes són senzills jocs de paraules o paradoxes que no obeeixen a cap reflexió profunda.

Bé, com que ho tenia, he decidit compartir-ho. Ja ho sabeu: compartir és bonic. D’aquesta època també tinc poemes (o cursilades d’adolescent segons es llegeixi) i una petita novel·la. De moment, no tinc pensat fer-ho públic. Crec que amb el que escric al bloc ja se’m pot conèixer una mica; potser massa.

Comentaris