Tot es precipita

Més clar, l’aigua. El títol ja ho diu tot. En el meu cas, és un petit contratemps. Bé, deixeu-me explicar. ccm1714.cat és el meu bloc personal i escric quan puc. No només això, sinó que, evidentment, l’equip de ccm1714.cat és una sola persona. Jo. Amb tot, no tracto d’excusar-me ni res per l’estil però, veient com va passant tot, em veig obligat a fer aquesta entrada. 

El fet és que he fet els deures però encara no els he publicat. Vull dir, com heu vist en les darreres dues entrades i alguns una tercera que es va enviar per error referent a SI, he començat a fer unes valoracions de tot plegat. M’he llegit part del programa electoral de CiU, les 10 raons per les quals hauria -diuen ells- de votar SI i alguns programes electorals més. Em queda pendent E(RC) que encara no l’he vist ni trobat. El resultat total, a data d’u de novembre, van ser 14 entrades. En primer lloc, vaig programar-les per publicar-se cada dos dies; aleshores, vaig pensar que entre el que hauria escrit i el que està passant en cada moment, passaria molt de temps i, vaig decidir programar la publicació diària. 

No vaig contemplar ni contemplo la possibilitat de publicar 14 entrades de cop per intentar poder-les pair; més per part dels possibles lectors que no pas per a mi. El que passa és una cosa que em toca una mica l’orgull. Des d’ahir, comencen a sortir campanyes i articles en contra de CiU; si més no dubtant-ne. Alguns mitjans, amb molts més recursos que la meva humil persona, han desglossat i estan comentant el programa electoral de CiU. No em vull marcar l’exclusivitat ni res per l’estil però, quedi dit que les reflexions que anireu llegint (si ho voleu), són fruit de la meva capacitat; vull dir, ni faig llenya de l’arbre caigut, ni tampoc aprofito, com una carronyer, la feina feta dels altres. Moltes de les coses que s’estan publicant actualment a mitjans molt més mediàtics, ja ho he deixat per escrit. Com sempre dic, pura lògica i sentit comú. Ambdues característiques que, per sort o per desgràcia, em fan veure sovint per on van els trets i, per sort o per desgràcia novament, em van avançar una mica als esdeveniments. Els que em coneixeu una mica ja ho sabeu i no és per marcar-me un farol

Em refereixo a coses com les que s’estan dient de Duran Lleida, el que diu i no diu el programa electoral de la coalició que representa, les ambigüitats, possibles trampes. Crec, sincerament, que he fet un bon treball; els que tingueu paciència l’anireu llegint i, possiblement direu: “això ja ho he llegit”. Cert! Però, insisteixo, en el moment d’escriure’s no s’havien posat tant de manifest i, ara, tirar per la finestra 14 entrades, no ho faré pas perquè són hores de dedicació i esforç. 

Amb tot, celebro que la gent comenci a veure l’altra cara de CiU i no només la que volien veure fins ara; tanmateix, en queden molts que continuen veient només el que volen veure/creure. Continuo pensant que desconec quina és la bona. Per una banda, em costa molt d’entendre l’actitud vers Duran Lleida i, per l’altra, em costa molt d’entendre que CiU hagi fet -dit- passos com els que ha fet -dit. Com ja he dit en moltes ocasions, CiU jugava i juga amb foc i, potser, algun dia es cremarà. Mentre Mas intenta convèncer que el camí de CiU és l’estat propi i no a la independència clàssica, Duran intenta convèncer que no estan per aquesta labor. A qui hem de fer cas? Doncs, com també vaig escriure en moltes ocasions, em remeto al conte de Pere i el llop. El #25N ho descobrirem. 

Finalment, permeteu-me avançar-vos l’índex d’entrades referents a les eleccions del 25 de novembre a data de l'1 de novembre: 
 • Eleccions #25N: CiU (1) 
 • Eleccions #25N: CiU (2) 
 • Eleccions #25N: CiU (3) 
 • Eleccions #25N: CiU (4) 
 • Eleccions #25N: CiU (5) 
 • Eleccions #25N: CiU (6) 
 • Eleccions #25N: CiU (7) 
 • Eleccions #25N: CiU (8) 
 • Eleccions #25N: RCat (1) 
 • Eleccions #25N: RCat (2) 
 • Eleccions #25N: SI (1) 
 • Eleccions #25N: SI (2) 
 • Eleccions #25N: Pirata.cat25N 
 • Eleccions #25N: Eb 

Desitjo que algú en tregui profit i/o li agradi.

Comentaris